ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ αποστολές ισχύουν για όλες τις παραγγελίες άνω των €50 για την Ελλάδα.

Αποστολές στην Κύπρο

Αποστολές στην Κύπρο γίνονται μόνο μέσω Ελτα. Η χρέωση αποστολής εξαρτάται από το βάρος του δέματος και κυμαίνεται από 8,50 έως 11 ευρώ. Υπηρεσία αντικαταβολής για Κύπρο δεν υπάρχει. Θα πρέπει να πληρώσετε με τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Ο χρόνος παράδοσής για Κύπρο είναι από επτά (7) εργάσιμες ημέρες έως 14 ημέρες.

Αποστολές στην Ελλάδα

Ο χρόνος παράδοσης είναι μία έως τρεις εργάσιμες μέρες και οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή πλην αργιών.

Για παραδόσεις στην Ελλάδα παρέχουμε την επιλογή πληρωμής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με επιπλέον κόστος €2,00.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@baby-house.net

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες με το Baby House, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσής της.

Πιθανοί λόγοι καθυστέρησης της παραγγελίας σας:

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί και δεν έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του στο σύστημα, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας ή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε κάθε περίπτωση εάν θεωρήσετε ότι χρόνος από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας έως την παραλαβή της υπερβαίνει τις 5 ημέρες χωρίς να έχετε κάποια επικοινωνία από εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2810 281472 από Δευτέρα ως και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00.

Ασφάλιση

Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει το κατάστημα μας μέχρι την στιγμή της παράδοσης. Η «Παράδοση/Παραλαβή» θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Διατηρείτε το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων που αγοράσατε με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται. Αλλαγές μπορούν να γίνουν είτε σε μέγεθος, χρώματος είτε σε είδος. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο είδος ρουχισμού που να σας ευχαριστεί από τη πλούσια γκάμα των προϊόντων μας στην παιδική ένδυση. Εξαίρεση σε αυτό αποτελεί πιθανό λάθος μεταξύ παραγγελίας και αποστολής ή αν το προϊόν παρουσιάζει ελάττωμα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, λόγω ελαττώματος του προϊόντος  η Εταιρία υποχρεούται να σας αποδώσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών το τίμημα που εισέπραξε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα και με τον ίδιο μέσον που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή τους.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δεν έχουν φορεθεί, πλυθεί ή αφαιρεθεί τα ταμπελάκια τους. Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των προϊόντων κατά την επιστροφή. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη επιστροφής των προϊόντων σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι ανωτέρω προδιαγραφές, όπως συμβαίνει και στο φυσικό της κατάστημα.

Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από την εξυπηρέτηση πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν. Επικοινωνήστε στο τηλ. +30 2810281472 ή με e-mail στη διεύθυνση info@baby-house.net αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

Στην περίπτωση επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Όταν παραληφθούν τα προϊόντα, θα ελεγχθούν ως προς την κατάστασή τους και εφόσον τηρούνται οι όροι της πολιτικής επιστροφών της Εταιρίας, θα εκδοθεί άμεσα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας προκειμένου να το αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας (σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αναφέρετε στη νέα ηλεκτρονική παραγγελία στο πεδίο «Σχόλια» ότι υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο).

Eπιστροφές δε γίνονται δεκτές:

Σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως καλλυντικά, μαγιό, κάλτσες, καλσόν, εσώρουχα και αξεσουάρ.

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση

Σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η επιστροφή/ανταλλαγή να πραγματοποιείται εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Με την πάροδο των (7) ημερών κανένα προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί.

Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Αποποίηση ευθύνης

H εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αναγνώστου Γεώργιος Baby House

Λεωφ. Καλοκαιρινού 205

71201 Ηράκλειο

Κρήτης